2016-10-07 23:08:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Úgy érzi, hogy nem szerencsés

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kissé untatja a házimunka, pedig sajnos van belőle bőven – az otthoni feladatokba vonja be a családtagjait is. A délutánt már pihenéssel kellene töltenie, mert fárasztó hetet tudhat maga mögött. Ha ön egyedülálló, akkor este viszont ne maradjon otthon, mert sok flörtben lehet része!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nagyon pozitív fordulat várható magánéletében. Nehezen kötelezi el magát, de most nem tud ellenállni az érzéseinek. Ha már házas, akkor is megújulhat a kapcsolatuk, talán a régóta fennálló konfliktusaikat is sikerül rendezni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Őrizze meg titkait, mert most könnyen kibeszélhet olyan dolgokat, amit nem jó, ha más is tud. Még ha ki tudná magát magyarázni, akkor is kellemetlen helyzetbe kerülhet. Az estét töltse inkább otthon, pihenjen sokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma több olyan emberrel is találkozhat, akik a panaszkodásukkal elrontják az ön kedvét is. Kerülje a társaságukat, inkább maradjon otthon, és töltse a szerettei körében a délutánt! Ettől igazán feltöltődhet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma több konfliktusa is lehet a párjával. Jó lenne, ha nem tenne minden szóvá… Kössön kompromisszumot, persze az ésszerűség határán belül. Apróságokon ne kapja fel a vizet! Egy távoli rokonától kaphat jó híreket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha egy nagyobb beszerzést tervez, mára időzítse a vásárlást, mert most jelentős kedvezményt kaphat, vagy akciós áron juthat a dologhoz. Egy barátja nagyon féltékeny lehet a sikereire – jobb, ha kerüli az illető társaságát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kapcsolatai jó csillagzat alatt állnak, most még akár a egy régi barátságból is szerelem szövődhet. A családtagjai több figyelmet érdemelnek öntől, mert mostanában kicsit elhanyagolta őket. A tágabb rokonságába tartozókkal is foglalkoznia kellene.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó kedvűen, energikusan ébred, most az lenne a legjobb, ha aktív kikapcsolódással töltené a napot. Ha az időjárás engedi, szervezzen egy családi kirándulást. Szép élményei lesznek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy találkozás alaposan felzaklatja - megint egy régi ismerős a múltjából. Vizsgálja meg alaposan az érzelmeit, nehogy utóbb derüljön ki, hogy a románc hevében elragadtatta magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most igazán empatikusan tud viszonyulni egy családtagja problémáihoz, a beszélgetés jó érzéseket ébreszt önben is. Akiről eddig sosem gondolta volna, most közeledni próbál önhöz. Ha ön egyedülálló, adjon neki egy esélyt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem a tervei szerint történnek a dolgok. Különösen a magánéleti kapcsolataiban érik meglepetések. Valakivel alaposan összeveszhet, ám szerencsére amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is múlik a harag.

Halak: II. 19. - III. 20.
Rosszkedvűen ébred, pillanatnyilag úgy érzi, hogy nem szerencsés. Ám, ha rálátna a mások sorsára, és ha több önbizalommal rendelkezne, azonnal észrevenné, hogy nincs oka panaszra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: